Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (55)

Tri ženy zomreli v rozvodnenej rieke v Revúcej pri snahe zachrániť psy z miestneho útulku zasiahnutého povodňou. Informovala o tom Ľubica Dundeková z neziskovej organizácie Ľudia ľuďom. TASR 29.11.2019 11:00

Za smrť týchto obetavých ľudí musí byť niekto zodpovedný.

V ďalšom pokračovaní dokumentujem zodpovedných.

Pellegrini: Európa chce byť lídrom v ochrane klímy a príkladom pre iné krajiny

Madrid/Bratislava 2. decembra 2019 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)

Na dnešnom klimatickom summite by mal zaznieť jasný signál, že Európa v oblasti ochrany našej klímy chce byť lídrom, chce byť príkladom pre iné krajiny,“ povedal Pellegrini s tým, že verí v úspešnosť summitu. Zároveň verí, že táto vrcholná schôdzka prinesie opatrenia, ktoré pomôžu zachrániť planétu Zem.

Krajinu meníme na púšť. Na čo sa meníme my?

Pravda 20.09.2019 16:10

Slovensko v čase klimatickej krízy ničí hrozivým tempom prirodzené lesy.

Kto sa vysmieva do očí občanom…!

Tí, ktorí namiesto prirodzenéno odtoku živelne vypúšťajú nekontrolované nadmerné množstvo vody z lesov, ktoré sa poisťovňa chystá obmedziť tak, že týmto občanom obmedzí poistné zmluvy. Lesy sú majetkom štátu, rímskokatolíckej cirkvi a občanov. za tieto lesy sú majitelia zodpovední pred občanmi žijúcimi v tých obciach. Za tieto obce a občanov zodpovedajú aj ochranou ich majetkov, pretože lesy sú na obmedzenom priestore a zodpovedajú za odvod vody z ich pozemkov. Zodpovedajú za to majitelia lesov ale aj výkonní zástupcovia. O tom, že sa o lesy nestarajú a konajú nezodpovedne nepochybne dokladuje nasledovný článok:

Toto dokumentujem zo stránky :

https://www.youtube.com/watch?v=wofCSLLHGW8

V tomto dokumente sú jednoznačne deklarovení zodpovední za dianie okolo vypúšťania vôd. Na konci dokumentu je vedecky dokladované, že 50% vôd je vypúšťaných majiteľmi lesov, teda sú zodpovední za smrť osôb.

Očakávam, že sa ku zodpovednosti prihlásia, a keď nie, tak predpokladám, že zomrelých sa ujme ministerka vnútra, resp. predseda vlády.

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 230823x
Priemerná čítanosť článkov: 2781x

Autor blogu

Kategórie