Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (55)

4. decembra 2019, salamandra, Nezaradené

Tri ženy zomreli v rozvodnenej rieke v Revúcej pri snahe zachrániť psy z miestneho útulku zasiahnutého povodňou. Informovala o tom Ľubica Dundeková z neziskovej organizácie Ľudia ľuďom. TASR 29.11.2019 11:00

Za smrť týchto obetavých ľudí musí byť niekto zodpovedný.

V ďalšom pokračovaní dokumentujem zodpovedných.

Pellegrini: Európa chce byť lídrom v ochrane klímy a príkladom pre iné krajiny

Madrid/Bratislava 2. decembra 2019 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)

Na dnešnom klimatickom summite by mal zaznieť jasný signál, že Európa v oblasti ochrany našej klímy chce byť lídrom, chce byť príkladom pre iné krajiny,“ povedal Pellegrini s tým, že verí v úspešnosť summitu. Zároveň verí, že táto vrcholná schôdzka prinesie opatrenia, ktoré pomôžu zachrániť planétu Zem.

Krajinu meníme na púšť. Na čo sa meníme my?

Pravda 20.09.2019 16:10

Slovensko v čase klimatickej krízy ničí hrozivým tempom prirodzené lesy.

Kto sa vysmieva do očí občanom…!

Tí, ktorí namiesto prirodzenéno odtoku živelne vypúšťajú nekontrolované nadmerné množstvo vody z lesov, ktoré sa poisťovňa chystá obmedziť tak, že týmto občanom obmedzí poistné zmluvy. Lesy sú majetkom štátu, rímskokatolíckej cirkvi a občanov. za tieto lesy sú majitelia zodpovední pred občanmi žijúcimi v tých obciach. Za tieto obce a občanov zodpovedajú aj ochranou ich majetkov, pretože lesy sú na obmedzenom priestore a zodpovedajú za odvod vody z ich pozemkov. Zodpovedajú za to majitelia lesov ale aj výkonní zástupcovia. O tom, že sa o lesy nestarajú a konajú nezodpovedne nepochybne dokladuje nasledovný článok:

Toto dokumentujem zo stránky :

https://www.youtube.com/watch?v=wofCSLLHGW8

V tomto dokumente sú jednoznačne deklarovení zodpovední za dianie okolo vypúšťania vôd. Na konci dokumentu je vedecky dokladované, že 50% vôd je vypúšťaných majiteľmi lesov, teda sú zodpovední za smrť osôb.

Očakávam, že sa ku zodpovednosti prihlásia, a keď nie, tak predpokladám, že zomrelých sa ujme ministerka vnútra, resp. predseda vlády.