Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (45)

23. júla 2018, salamandra, Nezaradené

Motto: Kam nemôže čert, tam pošle ženu…!

Kam nemôže sám diabol, tam pošle Sakovú…!

Už od septembra 2016 dôkazne upozorňujem občanov na nebezpečie Ficovho režimu. Ale ani v najhoršom sne mi nenapadlo že napriek týmto upozorneniam, v dobe Ficovho režimu sa toto stane osudným pre dvoch mladých, vzdelaných a sympatických ľudí.

Ficov režim sa dopúšťal počas desiatich rokov takých činov ako je poškodenie lesov, ich rabovaním s dopadom na lesný genofond a najmä na vodný a klimatický prirodzený režim tohto bioúzemia. A to s účasťou rímskokatolíckej cirkvi ako druhého najväčšieho vlastníka lesov, napriek apelácií samotného pápeža Františka. Slovenskí najvyšší cirkevní hodnostári konali ako obyčajní chamtivci… Svedčia o tom zničené fragmenty pralesného charakteru bukových lesov viac ako stopäťdesiat ročných v katastri obce Bartošova Lehôtka. Ihličnaté fragmenty zasa vyrabovali štátne lesy. A to napriek tomu že tieto lesy boli vodozádržné biotopom európskeho významu, mokradiam, ktoré sú existenčným prostredím biotopov zákonom a medzinárodnými dohovormi chránených rastlín a živočíchov.

Fico chválil svojho vtedajšieho ministra životného prostredia Žigu ako najlepšieho ministra…, a to aj napriek tomu že si nedokázal poradiť s fenoménom neuveriteľného neporiadku v prírode, v okolí vodných tokov a ciest. Nedokázal si poradiť s triedením a recykláciou odpadov. V susednom Rakúsku idú na skládky štyri percentá odpadu, u nás šesťdesiat percent…! Pán minister nemal na životné prostredie zrejme čas, firma jeho manželky čulo obchodovala so štátnym drevom.

Viac na: https://biotopbartoska.wordpress.com/

Ďalším najlepším ministrom bol Kaliňák. Že si nedokázal poradiť s vymáhaním pokút za dopravné priestupky od zahraničných kamiónistov, je všeobecne známe. V zahraničí je to jednoduché, nechceš zaplatiť, na kamión technická blokáda a dostaneš od polície informáciu na aký účet môžeš zaplatiť on line alebo kde je najbližší bankomat a samozrejme telefón polície kde môžeš splnenie nahlásiť. O domácej kultúre v doprave porovnateľnej so zahraničím môžeme len snívať. Analýzu stavu a jeho riešenie pripravím v niektorom ďašom BLOG -u.

A ako to všetko súvisí so Sakovou…? V súvislosti s únosom vietnamského občana tvrdila že Slovensko s tým nemá nič spoločné, napriek tomu že auto ktorým bol unesený na Slovensko bolo identifikované pomocou GPS nachádzajúce sa vo vládnom objekte, kde Kaliňák hostil oficiálni vietnamskú delegáciu s účasťou vysokých predstaviteľov ministerstva vnútra.

A teraz pointa: Keď slovenské vládne lietadlo odlietalo s vietnamskou delegáciou do Moskvy, slovenské riadenie letovej prevádzky oznámilo poľskému riadeniu prevádzky prelet lietadla poľským územím na palube ktorého sa nachádza slovenský minister vnútra Kaliňák. Prelet bol s takýmto zdôvodnením samozrejme umožnený. V čase odletu lietadla a počas jeho letu bol minister Kaliňák suchou nohou na Slovensku…! K čomu slúžil tento podvod s dopadom na vzťahy s Nemeckom a Poľskom, nech zodpovie Saková…