Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (40)

Propagandisti Ficovho režimu dennodenne opakujú že mládež ktorá organizuje protesty ani nevie čo chce tým dosiahnuť. Dokonca sa s nimi stretol policajný prezident Gašpar, a vraj nevedeli čo chcú… No je možné že mladí ešte neovládajú politické verbálne vývrtky politikov Ficovho režimu, ale dobre vedia čo chcú.

Napríklad nový minister vnútra Drucker už pokračuje politicky v stopách expredsedu vlády Fica, keď vlastným rozumom alebo Ficovým, usporiadal priority ministerstva, logicky, v prospech režimu… Na prvé miesto dal legislatívne zmeny volieb či menovania policajného prezidenta, čo môže trvať mesiace až roky, na druhé miesto oddelenie policajnej inšpekcie od ministerstva vnútra, čo trvá už roky…, no a treťou prioritou, pre ktorú sa ešte nerozhodol je odvolanie Gašpara. Teda, priority v opačnom poradí ako žiada verejnosť vedená mladíkmi. Nie je dôležité ako bude menovaný prezident polície, dôležité je aby navrhoval minister vnútra, čo je už teraz a nieto čo na tom meniť. Veľmi naliehavé je oddeliť inšpekciu od ministerstva vnútra a najnaliehavejším je odvolanie Gašpara. Lebo Gašpar sa nepochybne podieľal na deformácií toho, že občianskych práv zaručených ústavou, sa nemohli domôcť občania bez ohľadu na politické presvedčenie, či iné kritéria. Chcete príklad, poľnohospodári na východe boli terorizovaní a fyzicky napádaní po roky Ficovho režimu, a polícia tvrdila že, „skutok sa nestal…!“. A to mladí na rozdiel od Gašpara a Druckera vidia a o tom aj vedia, a s tým nesúhlasia a proti tomu organizujú protesty. A o delení dotácií v poľnohospodárstve alebo na vedu a výskum už nieto čo dodať.

Ústava Slovenskej republiky hovorí:

D R U H Á H L A V A

ZÁKLADNÉ PRÁVA A SLOBODY

Čl. 12

(1) Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základ né práva a slobody sú

neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.

(2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez

ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.

Ficov režim porušuje dôkazne ústavu. Príde čas, keď Ficov režim bude z tohto dôvodu parlamentom ústavným zákonom prehlásený za zločinecký.

Ďalší dôvodom na pomenovanie zločineckým bude to, že režim zdevastoval lesy až do takéhoto stavu, že už nedokážu udržiavať po milióny rokov ustálený klimatický režim bioúzemia krajiny a funkciu hydrologickej vyváženosti, čoho dôsledkom bude nedostatok užitnej vody, paradoxne povodne po prívalových dažďoch a pre pôdohospodárstvo i celú biosféru devastujúce suchá, a teda devastácia krajiny na tisícky rokov…!

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 230960x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu

Kategórie