Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (37)

21. marca 2018, salamandra, Nezaradené

Prezident Kiska práve teraz prijíma nových nominantov na ministrov, ktorých mu predložil Peter Pellegrini, poverený prezidentom zostavením novej vlády. Kto zostáva zatiaľ v Pellegriniho návrhu a kto sú títo ľudia.

Peter Žiga, minister hospodárstva v demisií, exminister životného prostredia

V mojich predchádzajúcich BLOG -och som upozornil na to, ako režim zdevastoval mimo iné aj genofond slovenských lesov, čo považujem za najväčší zločin Ficovho režimu. Pre porovnanie je to analogické k tomu, ako keby režim chcel zvýšiť pôrodnosť našich obyvateľov o osemdesiat percent a to takým (režimným) spôsobom, že by dal nezvratne sterilizovať v priebehu desiatich rokov osemdesiat percent všetkých žien vo veku od šestnásť po štyridsať rokov. A každým rokom aj z tých pribúdajúcich šesťnásťročných to isté percento. Asi takýto je genofondový obraz a jeho dôsledky v súčasnosti v slovenských lesoch, „zvýšením…“ ročného prírastku o osemdesiat percent drevnej hmoty za desať rokov režimu, pôsobením neviditeľného zázraku riadeného prevážne Petrom Žigom…!

(viac na: https://www.mysmeles.sk/ )

Ako minister životného prostredia nechal devastovať ťažobnými firmami nerastných surovín vzácne biotopy európskeho významu. V okolitých krajinách sú v takýchto miestach zriadené chránené prírodné rezervácie, s rozvojom turistického ruchu. Nechal zničiť neopakovateľné živočíšne a rastlinné druhy, miesto toho aby ich ministerstvo chránilo. V jeho stopách nastúpil László Sólymos, pod vedením ministerskej mafie…! Už rozhodol o o niekoľkých povoleniach ťažieb a geologických prieskumov, bez toho aby sa najskôr urobil prieskum biotopov zákonom chránených rastlín a živočíchov, napriek tomu že sú chránené aj medzinárodnými dohovormi, ktorých signatárom je aj SR a dohovory sa stali súčasťou právneho priadku SR. (viac na: https://biotopbartoska.wordpress.com/ a tiež na: http://www.ochranari.sk/vyzva-vlade-sr-zastavte-nicenie-horskych-lesov

https://www.mysmeles.sk/kto-sme )

A takýto ľudia sa opäť uchádzajú o miesta ministrov…!

Gabriela Matečná, ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka v demisií

Ako generálna riaditeľka Pôdohospodárkej platobnej agentúry dala vyplatiť desiatky miliónov Euro talianskym podnikateľom na východnom Slovensku, ktorí sú spájaní s drogovou mafiou veľkého rozsahu a nelegálnym zaberaním pôdy slovenských vlastníkov. Zároveň sú dôkazne napojení na vládu v demisií Róberta Fica. Ako ministerka pôdohospodárstva je priamo zodpovedná za devastáciu lesov na Slovensku, schvaľovaním „desaťročných plánov ťažby“ s katastrofálnym dopadom na prírodné hydrologické podmienky s dopadom viac ako na sto rokov…!

(viac na: https://www.youtube.com/watch?v=jfrVTnkgkiE )

A takýto človek sa opäť uchádza o miesto ministra…!

O ďalších „osobnostiach“ navrhovaných Pellegrínim napíšem na budúce.

Teraz však chcem pripomenúť opozičným politikom, aby podali generálnemu prokurátorovi podnet na podanie Najvyššiemu súdu na zrušenie strany Smer – sociálna demokracia, z odôvodnením že predseda tejto strany má dôkazné priame personálne prepojenie na taliansku mafiu, ktorá vo veľkom pašovala zakázané drogy z Južnej Ameriky.