Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (22)

9. októbra 2017, salamandra, Nezaradené

Poznámka na úvod: Tento príspevok je len fikciou, pretože Ficov režim nepriamo cenzuruje médiá a nikdy sa do diskusie takéto témy o závažných problémoch a priam zločinoch režimu nemôžu dostať…!

Predstavte si, že Noro Dolinský v TA3 v nedeľnej relácií „V politike„ po uvítaní TV divákov a pozvaných hostí, ktorými sú signatári ktorí podpísali spoločnú výzvu vláde SR začne reláciu prológom:

Nie my, ale naše deti sa budú musieť vysporiadať s čoraz ničivejšími búrkami a stále horšími horúčavami. My im zanechávame pokazenú planétu. Vyprahnuté studne. A vybrakovaný národný poklad – ozajstný slovenský horský les. Vyše 150 vedcov, odborníkov sa podpísalo pod spoločnú výzvu, aby vláda Slovenskej republiky okamžite zastavila devastáciu lesov, ťažbu a stavbu stoviek lesných ciest. Ak sa to nezastaví, nestratíme podľa ekológa a spoluautora výzvy Erika Baláža iba krásne lesy. Naša krajina definitívne stratí svoju tvár.“

(Text je vybratý zo zdroja: Ekológ Erik Baláž: Budúcim generáciám zanecháme pustatinu)

Andrej Barát, Pravda 27.09.2017 06:00

Erik Baláž. Autor: Andrej Barát, Pravda

https://zurnal.pravda.sk/rozhovory/clanok/442955-ekolog-erik-balaz-buducim-generaciam-zanechame-pustatinu/

Alebo ďalšia téma, SR obdržala nedávno od OSN diplomatický demarš (ostrá diplomatická nóta ohľadom chránených pozostatkov bukových pralesov v Európe, k čomu sa vláda zaviazala, a teraz ich devastujú kšeftári s drevom, ako je rodinná firma bývalého ministra životného prostredia a teraz ministra hospodárstva Žigu. (poz. autora: Toto ministerstvo vrátane ministrov sú ekologickí teroristi).

Rovnako tak nemožno čakať diskusie na tie isté témy v tzv. verejnoprávnej RTVS v nedeľnej relácií „O päť minút dvanásť“, ktorú moderuje Martin Strižinec.

Každý deň, kým je pri moci Ficov režim, je pre občanov i pre štát skutočným životným nebezpečenstvom…!