Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (43)

Česká novinárka po návrate mobilu (z tlače dnešných dní)

Hovorkyňa úradu špeciálnej prokuratúry Tökölyová:

V danom prípade, keď ide o poškodeného – novinára, by rovnako malo byť hlavným cieľom jeho kolegov novinárov, aby boli riadne a včas zaistené všetky dôkazy, ktoré napomôžu odhaleniu a potrestaniu páchateľov tohto trestného činu. Sme presvedčení, že svedkyňa v súlade so svojimi verejnými vyhláseniami bude ďalej napomáhať orgánom činným v trestnom konaní pri objasňovaní predmetného trestného činu a v tomto smere poskytne aj nevyhnutnú spoluprácu,”

Vo vyšetrovaní brutálnej vraždy zrejme nedošlo doteraz k žiadnemu posunu. Najhorúcejšou stopou bola stopa od medzinárodne stíhaného mafiána Vadalu, cez Troškovú a Jasaňa až k vládnucemu SMER -u, cez asistentku predsedu vlády až po vtedajšieho premiéra Fica. Ale horúceho podozrivého Vadalu, ktorý bol podozrivý že sa dopustil aj ďalších trestných činov na území Slovenska, náhle a bez dôkladného vyšetrenia, odovzdali náhle orgány štátu talianskym vyšetrovacím orgánom. Prečo najskôr Vadalu nepodrobili trestnému stíhaniu na Slovensku a až po prípadnom odpykaní trestu ho nevydali Talianom, je záhada, neobvyklá záhada, ktorá navodzuje podozrenie že sa ho Slovensko z nejakých dôvodov potrebovalo zbaviť.

Už som na to upozorňoval, a asi k tomu nedošlo, že vyšetrovatelia vraždy mali ihneď zadržať mobily Troškovej a Jasoňa, po odchode z funkcií aj Ficovi a Kaliňákovi. Zrejme sa nič také nestalo a tak možnú stopu bolo možné mariť až do 31. mája 2018. Po tomto dni odstúpil aj policajný prezident Gašpar, ktorý podľa jeho slov vlastne v policajnom zbore iba zabezpečoval toaletný papier, aby vyšetrovatelia mohli kľudne pracovať, a to v hodnosti generála…! Veríme mu…!

Opäť z dobovej tlače:

Úrad špeciálnej prokuratúry zdôrazňuje, že cieľom získania časti komunikácie medzi českou novinárkou Pavlou Holcovou a zavraždeným Jánom Kuciakom bolo výhradne získanie objektívnych dôkazov, ktoré môžu napomôcť pri vyšetrovaní trestného činu a nie porušenie práv novinárky.

A žiadna správa o tom že boli odobraté mobily osobám uvedeným vyššie.

A prečo sa záhadne na to nespytujú novinári…? Zo strachu, že môžu dopadnúť ako Ján Kuciak a jeho priateľka…?!

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 231010x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu

Kategórie