Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (37)

Prezident Kiska práve teraz prijíma nových nominantov na ministrov, ktorých mu predložil Peter Pellegrini, poverený prezidentom zostavením novej vlády. Kto zostáva zatiaľ v Pellegriniho návrhu a kto sú títo ľudia.

Peter Žiga, minister hospodárstva v demisií, exminister životného prostredia

V mojich predchádzajúcich BLOG -och som upozornil na to, ako režim zdevastoval mimo iné aj genofond slovenských lesov, čo považujem za najväčší zločin Ficovho režimu. Pre porovnanie je to analogické k tomu, ako keby režim chcel zvýšiť pôrodnosť našich obyvateľov o osemdesiat percent a to takým (režimným) spôsobom, že by dal nezvratne sterilizovať v priebehu desiatich rokov osemdesiat percent všetkých žien vo veku od šestnásť po štyridsať rokov. A každým rokom aj z tých pribúdajúcich šesťnásťročných to isté percento. Asi takýto je genofondový obraz a jeho dôsledky v súčasnosti v slovenských lesoch, „zvýšením…“ ročného prírastku o osemdesiat percent drevnej hmoty za desať rokov režimu, pôsobením neviditeľného zázraku riadeného prevážne Petrom Žigom…!

(viac na: https://www.mysmeles.sk/ )

Ako minister životného prostredia nechal devastovať ťažobnými firmami nerastných surovín vzácne biotopy európskeho významu. V okolitých krajinách sú v takýchto miestach zriadené chránené prírodné rezervácie, s rozvojom turistického ruchu. Nechal zničiť neopakovateľné živočíšne a rastlinné druhy, miesto toho aby ich ministerstvo chránilo. V jeho stopách nastúpil László Sólymos, pod vedením ministerskej mafie…! Už rozhodol o o niekoľkých povoleniach ťažieb a geologických prieskumov, bez toho aby sa najskôr urobil prieskum biotopov zákonom chránených rastlín a živočíchov, napriek tomu že sú chránené aj medzinárodnými dohovormi, ktorých signatárom je aj SR a dohovory sa stali súčasťou právneho priadku SR. (viac na: https://biotopbartoska.wordpress.com/ a tiež na: http://www.ochranari.sk/vyzva-vlade-sr-zastavte-nicenie-horskych-lesov

https://www.mysmeles.sk/kto-sme )

A takýto ľudia sa opäť uchádzajú o miesta ministrov…!

Gabriela Matečná, ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka v demisií

Ako generálna riaditeľka Pôdohospodárkej platobnej agentúry dala vyplatiť desiatky miliónov Euro talianskym podnikateľom na východnom Slovensku, ktorí sú spájaní s drogovou mafiou veľkého rozsahu a nelegálnym zaberaním pôdy slovenských vlastníkov. Zároveň sú dôkazne napojení na vládu v demisií Róberta Fica. Ako ministerka pôdohospodárstva je priamo zodpovedná za devastáciu lesov na Slovensku, schvaľovaním „desaťročných plánov ťažby“ s katastrofálnym dopadom na prírodné hydrologické podmienky s dopadom viac ako na sto rokov…!

(viac na: https://www.youtube.com/watch?v=jfrVTnkgkiE )

A takýto človek sa opäť uchádza o miesto ministra…!

O ďalších „osobnostiach“ navrhovaných Pellegrínim napíšem na budúce.

Teraz však chcem pripomenúť opozičným politikom, aby podali generálnemu prokurátorovi podnet na podanie Najvyššiemu súdu na zrušenie strany Smer – sociálna demokracia, z odôvodnením že predseda tejto strany má dôkazné priame personálne prepojenie na taliansku mafiu, ktorá vo veľkom pašovala zakázané drogy z Južnej Ameriky.

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 231087x
Priemerná čítanosť článkov: 2784x

Autor blogu

Kategórie