Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (35)

Motto:

Oznamujem moje rozhodnutie ďalej nepodporovať vládnu koalíciu. Toto rozhodnutie súvisí s mojím včerajším vyjadrením, že považujem za neprípustné, aby ľudia na najvyšších a citlivých politických miestach mali prepojenia na mimoriadne pochybné osoby, ktoré sú dôvodne podozrivé z napojení na mafiu a vo svojej krajine dokonca trestne stíhané“.

Autor: Poslanec Národnej rady Igor Janckulík

Zapamätajte si dobre toto meno, pretože ako jediný sa zachoval a vyjadril tak ako by sa mal zachovať každý poslanec NR SR. Ukázal sa tiež ako budúci politik zasluhujúci si pozornosť.

Aký je to rozdiel oproti politickým tárajom ako je Hrnko zo SNS, alebo Blaha zo SMER -u. Aj tieto mená si dobre zapamätajte, ako odstrašujúce na akejkoľvek kandidátke…!

Ako Róbert Fico, Róbert Kaliňák ,Tibor Gašpar a generálny prokurátor Jaromír Čižnár dôkazne maria vyšetrovanie vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky, archeolóžky Martiny Kušnírovej.

Až štyri dni po objavení vraždy, zadržala polícia podozrivých z kontaktov na talianskych mafiánov, rodinu Antónia Vadala a s dôkaznými väzbami na vládny režim Róberta Fica na najvyšších postoch štátneho utajenia. Ficova osobná asistentka Mária Trošková bola predtým snúbenicou Antónia Vadala. Až potom túto dámu, ktorej nahotiniek sú plné sociálne siete, niekto dohodil, alebo si sám Fico vybral atraktívnu dámu za asistentku. A akoby náhodou sa táto dáma pozná s Viliamom Jasaňom, tajomníkom štátneho výboru pre bezpečnosť, a aj on je náhodným spriaznencom Vadalovcov. Štyri dni mali Vadalovci na to aby vymazali svoje počítače a iné komunikačné prostriedky, ktoré im dal generálny prokurátor, inak Ficov spolužiak, k dispozícií.

A najdôležitejším dôkazom marenia vyšetrovania je to, že nedošlo k zatknutiu Márie Troškovej a Viliam Jasaňa, ešte pred úradom vlády keď abdikovali na svoje funkcie. Nasledovať mala prehliadka ich služobných počítačov a iných komunikačných prostriedkov na úrade vlády a následne aj v osobnom vlastníctve. Takto pričinením generálneho prokurátora, ministra vnútra a policajného prezidenta mohlo dôjsť k úniku množstva dôležitých dôkazných materiálov.

A na záver neoverená perlička: Keď už nebolo čo dávať Vadalovcom do prenájmu, tak dalo isté mesto na východnom Slovensku do prenájmu hlavné námestie v meste, ako preklasifikovanú ornú pôdu, na ktorú brali dotácie…! Tu by mala polícia postupovať nekompromisne, obsadiť všetky katastrálne úrady a notárske úrady v SR a preverovať zmluvu za zmluvou o nezákonnom získavaní pôdy podvodníkmi. Lebo raz sa môže stať že mafia vás vyženie z námestí…!

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 231142x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu

Kategórie