Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (22)

Poznámka na úvod: Tento príspevok je len fikciou, pretože Ficov režim nepriamo cenzuruje médiá a nikdy sa do diskusie takéto témy o závažných problémoch a priam zločinoch režimu nemôžu dostať…!

Predstavte si, že Noro Dolinský v TA3 v nedeľnej relácií „V politike„ po uvítaní TV divákov a pozvaných hostí, ktorými sú signatári ktorí podpísali spoločnú výzvu vláde SR začne reláciu prológom:

Nie my, ale naše deti sa budú musieť vysporiadať s čoraz ničivejšími búrkami a stále horšími horúčavami. My im zanechávame pokazenú planétu. Vyprahnuté studne. A vybrakovaný národný poklad – ozajstný slovenský horský les. Vyše 150 vedcov, odborníkov sa podpísalo pod spoločnú výzvu, aby vláda Slovenskej republiky okamžite zastavila devastáciu lesov, ťažbu a stavbu stoviek lesných ciest. Ak sa to nezastaví, nestratíme podľa ekológa a spoluautora výzvy Erika Baláža iba krásne lesy. Naša krajina definitívne stratí svoju tvár.“

(Text je vybratý zo zdroja: Ekológ Erik Baláž: Budúcim generáciám zanecháme pustatinu)

Andrej Barát, Pravda 27.09.2017 06:00

Erik Baláž. Autor: Andrej Barát, Pravda

https://zurnal.pravda.sk/rozhovory/clanok/442955-ekolog-erik-balaz-buducim-generaciam-zanechame-pustatinu/

Alebo ďalšia téma, SR obdržala nedávno od OSN diplomatický demarš (ostrá diplomatická nóta ohľadom chránených pozostatkov bukových pralesov v Európe, k čomu sa vláda zaviazala, a teraz ich devastujú kšeftári s drevom, ako je rodinná firma bývalého ministra životného prostredia a teraz ministra hospodárstva Žigu. (poz. autora: Toto ministerstvo vrátane ministrov sú ekologickí teroristi).

Rovnako tak nemožno čakať diskusie na tie isté témy v tzv. verejnoprávnej RTVS v nedeľnej relácií „O päť minút dvanásť“, ktorú moderuje Martin Strižinec.

Každý deň, kým je pri moci Ficov režim, je pre občanov i pre štát skutočným životným nebezpečenstvom…!

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Nemecko Halle Súdy Höcke AfD Proces Začiatok

Vplyvný politik Alternatívy pre Nemecko Höcke stojí pred súdom, dôvodom je zakázané nacistické heslo

18.04.2024 13:12

"Nacista, nacista," skandoval na Höckeho dav niekoľko stoviek demonštrantov, ktorí sa zhromaždili pred súdnou budovou.

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 230878x
Priemerná čítanosť článkov: 2782x

Autor blogu

Kategórie