Založ si blog

Slovenský Profumo to za tichej podpory SNS ustál

John Dennis Profumo (30. ledna 1915, Londýn9. března 2006, Londýn) byl britský politik.

Pocházel z italského šlechtického rodu, byl nositelem titulu 5. barona z Profumo. Jeho otec Albert Profumo byl úspěšný právník a diplomat. John Profumo vystudoval práva na Oxford University a v roce 1940 byl zvolen poslancem za konzervativce.V roce 1960 byl jmenován ministrem obrany a členem Soukromé rady.

10. března 1963 vznesl opoziční poslanec George Wigg interpelaci týkající se Profumova vztahu se striptérkou Christine Keelerovou. Mezi jejími dalšími milenci byl totiž sovětský vojenský atašé Jevgenij Ivanov, což mohlo vést k ohrožení státního tajemství. 22. března Profumo vypovídal před parlamentem a všechna obvinění popřel.[1] Pravda však vyšla najevo a 5. června Profumo rezignoval na svůj úřad. Skandál vedl k pozdější demisi premiéra Harolda Macmillana a vyhlášení předčasných voleb, které konzervativci prohráli.

Po svém odchodu z politiky se John Profumo přihlásil jako uklízeč záchodů v londýnském charitním domě Toynbee Hall.[2] Dobročinnosti zasvětil zbytek života, využíval svých kontaktů v politických kruzích k financování projektů na pomoc chudých (sám žil z rodinného dědictví).

Toľko o afére Profumo z Wikipedie

Slovenský Profumo havaroval na ceste z Galanty vládnym bavorákom, v blízkosti reedukačného zariadenia „Čistý deň“. Keď ho záchranari vyzliekali, aby mu na mieste pokytli prvú pomoc, vysypali sa mu z vrecák prezervatívy a balíky Viagry…! Pritom je dokázané, že deti z reedukačného zariadenia „Čistý deň“ boli nútené k prostitúcií. Ďalšie dôkazy sa zrejme ešte objavia, napriek enormného nátlaku a vyhrážkam aj zo strany štátnych orgánov na rodičov detí a deti samotné aby o probléme mlčali. Približne rok sa slovenskému Profúmovi darilo zametať stopu a neodobral zariadeniu licenciu. Včera sa k tomuto zločinu pridala aj SNS, ktorá slovenského Profuma, podozrivého z pedofílie, podržala. Hanba a účasť na zločine dopadá aj na túto stranu. Doporučujem samotnému slovenskému Profúmovi aj s Dankom aby sa včas prihlásili ako upratovači záchodov v Bratislave…, slovenského Profuma by som pre istotu nevpúšťal do detského reedukačného zariadenia…! Ten britský mal svoju česť…, briti su gentlemani…!

 

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 230516x
Priemerná čítanosť článkov: 2777x

Autor blogu

Kategórie