Založ si blog

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (12)

Keď si rozanalyzujeme metódy vládnutia Ficovho režimu dôjdeme k pozoruhodnému záveru, že tento režim vládnuci u nás už viac ako desať rokov, je v podstate založený na dizajne mafiou prerasteného režimu v Talianskej republike v päťdesiatych a šesťdesiatych rokoch minulého storočia. Rozdiel je len v tom, že Ficov režim je omnoho sofistikovanejší ako ten historický taliansky. Kým v Taliansku sa našli osobnosti v polícií, justícií i medzi politikmi, ktoré sa s nasadením vlastného života snažili mafiu vykoreniť, v súčasnej dobe sa na Slovensku v štátnej správe nenájde nik statočný, snáď okrem sudcu Harabína, kto by sa staval verejne na odpor.

Štátna správa je absolútne podriadená štátnej mafií, smie len také uznesenia prijať a urobiť len také zákroky ktoré jej povolí režim, a to bez ohľadu na zákony alebo medzinárodné záväzky. Generálny prokurátor a minister vnútra zabezpečujú to že „skutok sa nestal“ alebo sa „skutok nepodarilo dokázať“. Majú na to svojskú prepracovanú metódu, dovtedy oznamovateľa, napríklad korupcie, zahŕňajú nezmyselnou byrokraciou a posúvaním problému a zodpovednosti, až oznamovateľ jednoducho rezignuje. To len v prípade že oznámenie prišlo na „nášho“ páchateľa samozrejme. A ak sa oznamovateľ predsa len postaví na odpor, napríklad tým že sa obráti na súd, dostane fyzickú príučku, ako som o tom písal nedávno.

Slovenská republika nedávno prijala zmenu ústavy, ktorá má zabezpečiť že naša voda sa nebude do zahraničia vyvážať potrubím. Lenže vodu za chvíľu nebudeme vlastniť ani my. Lesy ako hlavný obnoviteľný zdroj vody sú za Ficovho režimu neuveriteľne rabované. Byvalý Ficov minister životného prostredia Žiga sa pred voľbami predvádzal pred kamerami ako uvádza do prevádzky nové a nové suché betónové poldre na záchyt povodňových vôd. Pritom hospodárenie v lesoch nemá byť len hospodárením s lesom, ale aj hospodárením s lesnou pôdou a lesnou vodou. Lesné cesty sú odvodňované odrážkami priamo do lesných vodných tokov kde zvýšenou rýchlosťou, miesto spomaľovania, odnášajú aj úrodnú lesnú pôdu. Trpí tým les nedostatkom vlahy a aj odnosom pôdy. O pôdu a vodu v lesoch sa nestará nikto. A o zákonom a medzinárodnými konvenciami chránené lesné mokrade, chránené živočíchy a rastliny sa nestará tak isto nikto. Príslušné úrady musia verejne a preukázateľne slúžiť rabovacej štátnej mafii, a teda klamať priamo do očí verejnosti (viď. napr.: http://www.kremnickevrchyprezivot.eu/?m=201610 ).

Ficov režim vás bude aj naďalej vyzývať k nahlasovaniu korupcie, neverte mu, v štátnej správe korupcia podľa ministra Kaliňáka neexistuje, no s tým ostatným nahlasovním si už štátna mafia vie poradiť po svojom.

V nedávnej minulosti sa mafiáni strieľali navzájom, za desať rokov Ficovho režimu už prirástli k nemu nadobro…!

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 230553x
Priemerná čítanosť článkov: 2778x

Autor blogu

Kategórie