Založ si blog

Najväčšia blamáž slovenského parlamentu v dejinách. ..

Zinscenovaná statočným Domovníkom Jankom, ktorý hrdinský tasil z dreva vystrúhaný kord aby porazil veterné mlyny…

Sud rozhodol, ze tzv. unos Kovaca ml. sa nikdy nestal…

Motto:

BRATISLAVA. „Vyšetrovaním vykonaným po roku 1998 sa jednoznačne preukázalo, že na príprave, organizovaní, riadení a vykonaní trestného činu zavlečenia do cudziny sa zúčastnili príslušníci štátneho orgánu – Slovenskej informačnej služby,“ napísal v obžalobe z novembra 2000 dozorujúci prokurátor prípadu Michal Serbin.

 

Ten Serbin, ktorý sa dlhodobo liečil z psychiatrickej poruchy osobnosti, a jeho poverenie dozorovaním bolo flagrantným a hanebným zneužitím psychiatrie na politické učely…! Totiž politici v pozadí sa mohli kedykoľvek vyhovoriť na jeho nemoc…

A korunným svedkom mal byť Oskar Fegyveres ktorý prišiel do SIS tri mesiace pred zavlečením. Prestúpil z polície, kde pracoval s dlhoročným kamarátom Róbertom Remiášom.

Ako nováčika Fegyveresa nasadili do tímu, ktorý sledoval prezidentovho syna. Po skutku dostala polícia jeho písomné priznanie, potvrdil v ňom účasť SIS. Zopakoval to aj vo výpovedi, ale už nie pred súdom ktorý rozhodoval v kauze Lexa – Kováč.

Ivan Lexa zaloval Kovaca st. za jeho rozsirovanie nepravd o tzv. unose jeho syna Kovaca. ml., co Lexa povazoval za ohovaranie…!!!

Sud po mnohych rokoch, po preverovani odtajnenych dokumentov, po vypocuti tzv. svedkov prisiel k rozhodnutiu, ze takyto cin sa nikdy nestal, t.j. neslo o unos za ucasti Lexu a SIS, kde bol v tom case riaditelom. Sud dal za pravdu panovi Lexovi v spore s Michalom Kovacom st. vo veci klamstva, ze tzv. unos Kovaca ml. urobila SIS s vedomim Lexu… Sud sa vyjadril, ze Michal Kovac nepredlozil ziadne dokazy, ktore su mu zo zakona urcene ako dokazne bremeno a skonstatoval naprostu dokaznu nudzu…, pretoze nikto z vasich byvalych politickych partnerov nechcel pred sudom svedcit (ani Knazko, ani Fegyveres, ani Lesko, ani Lesna, ani Carnogursky Jan, ani sef tzv. tienovej tajnej sluzby KDH Cibula, ani Figel ani ini z KDH ci SDK(U), ani „agent bezec“ Peter Toth, ci agent postovy dorucovatel Milan Knazko. Vsetcia sa vyhovarali, ze o tzv. unose vedeli iba z medii…! Pytam sa menovanych, preco ste ani vy nesli svedcit v prospech Kovaca, ste zbabeleci, alebo vsetko viete tiez iba od Leska a Lesnej z novin…?!

Sud nariadil, aby sa Kovac st. Ivanovi Lexovi verejne za ohovaranie ospravedlnil…!!!

Meciarove amnestie su pravne nulitne, kedze skutok na ktory sa vztahovali sa v skutocnosti nestal, teda nie je uz mozne ich ani parlamentne tzv. zrusit. Meciar ich udelil zjavne v pravnej neistote, ked opozicia dokazne marila vykon statnej i sudnej moci nelegalnymi prostriedkami (tzv. tienovou tajnou sluzbou, ktora pravdepodobne tzv. unos aj zinscenovala). Skor by sa mala NR SR i prokuratura zaobetrat tym, kde sa nachadza archiv tienovej tajnej sluzby a ci nie su v nom dokazy o zlocinoch proti statu v tej dobe zo strany opozicie…!

Ale zostavaju tu Kovacove amnestie svojho syna a jeho spolocnikov v kauze Technopol…, to novinarski pudlikovia prehliadaju…, tu maju retaz na krku poriadne pritiahnutu…!!!

Po tomto rozsudku zmlkol aj Michal Kovac st., pretoze uz z navrhov na zrusenie amnestii, zostal iba navrh na zrusenie amnestii v kauze Technopol… Kovac naposledy prehlasil: „Ausag ak by sa zrusili moje amnestie, muselo by ist len o deklarativne zrusenie, bez akychkolvek pravnych nasledkov na mojho syna…“!!!

Takze NR SR sa na februárovej schôdzi 2017 bude zaoberať „tzv. skutkom“, ktorý sa nestal. Vyšetrovateľ sa v prípade zrušenia amnestií okrem iného bude zaoberať zdravotným stavom dozorujúceho prokurátora Serbina, ak budú pochybnosti o jeho psychickej disopozicií vyšetrovanie zamietne, a aj dôkazmi z civilného súdneho konania a vypočuje vyššie menovaných svedkov. Tento ráz budú musieť vypovedať pravdivo, keď už Kováčovi odmietli svedčiť, keďže o čine sa dozvedeli až z médií… A tak blamáž zostane na poslancoch a posmech vo svete, že poslanci NR SR sa zaoberali podnetom Domovníka Janka, ktorý vytasil drevený, vystrúhaný kord proti veternému mlynu… Iste to neurobil zadarmo, veď káuz ktoré akútne čakajú na prekrytie zástupnou kauzou je neúrekom…

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (61)

27.01.2021

Ako konali úrady spejené s Ficovým režimom…! Adresát: Okresný úrad v sídle kraja Odbor starostlivosti o životné prostredie Nám. Ľ. Štúra 1 974 05 Banská Bystrica e-mailová adresa: oszp.bb@minv.sk Vec: Sťažnosť podávaná Okresnému úradu v sídle kraja, Odboru starostlivosti o životné prostredie Banská Bystrica, vo veci nezákonného konania Okresného úradu Žiar [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (60)

05.07.2020

To sa stalo dňa 20. mája 2020 (po voľbách do NR) Skontrolujte si svoj majetok, či ho nenapala svojím rozhodním Tisícročná myš…! Pozrite si ste kto dnes o tom a ako rozhoduje. https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/552858-nasilnickych-farmarov-vylucime-z-podohospodarskych-podpor-povedal-micovsky/ Násilníckych farmárov vylúčime z pôdohospodárskych podpor, povedal [...]

Ficov režim je nebezpečný pre občanov i pre štát (59)

28.04.2020

Ako Ficov režim zareagoval na môj podnet ktorý uvádzam v prílohe Zareagoval na mňa tak, že v spojení s oligarchami poslal na mňa políciu. Orgány štátnej moci museli reagovať podľa ich pokynov a museli popierať, že vláda narúša medzinárodné dohovory. Za dvanásť rokov následne olicharchovia robili s prírodou čo chceli, bez ohľadu na spôsobené škody, ktorých náprava [...]

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 231058x
Priemerná čítanosť článkov: 2784x

Autor blogu

Kategórie